domingo, 14 de septiembre de 2008

El Nivell 0

Comencem un nou blog amb una frase de Salvador Allende que realment reflecteix una dels moltes crues veritats del nostre món: "Me niego a pensar que los seres humanos estén condenados a explotarse mutuamente,a vivir obsesionados por la acumulación a costa de la miseria de otros, a ser egoístas".

Des de l'inici de la humanitat hi hagut les 2 classes, el ric i el pobre; l'explotador i l'explotat; la burgesia i el proletariat. La classe treballadora està sempre en aquest segon terme, per això demano la revolució de la classe treballadora, i no en un mode de destrucció de la classe explotadora, anomenada a partir d'ara, primer nivell. Si no que a través d'un complert distanciament, podrem crear la classe desitjada per tots, la classe de la llibertat individual i col·lectiva, on ningú és més que ningú, i quan la gent del primer nivell s'adoni del que ha aconseguit gràcies a un egoisme que desborda els límits, s’uniran a nosaltres per encarar un futur més que prometedor per tota la humanitat, una esperança de futur que no deixarà a ningú indiferent, on cadascú serà una part important d'un projecte comú, en aquest emprenedor projecte no hi haurà lloc per els individualismes, un dels punts més important d'aquesta revolució és la completa inculcació de l'economia del regal, amb la completa abolició dels diners.

Molta gent es pregunta com pot ser possible un sistema que no hi hagin diners, però és possible, per aconseguir que sigui un sistema econòmic viable, s'ha de consciènciar la població de la importància que té el fet de agafar dels comerços el que realment necessiten, si no es convertirà en una jungla on regnarà la llei del més fort. L'únic requisit per aconseguir un sistema així es amb la cooperació de tots, treballant per a be comú.

Una frase que defineix aquest sistema és: "Cada un dóna segons les seves capacitats, cada un rep segons les seves necessitats".

La consecució d'aquest sistema, significa l’assoliment del nivell 0, la consecució d'aquest nivell actualment no es més que una mera utopia, però la cooperació de la humanitat pot aconseguir que una mera utopia sigui la nostra realitat al dia de demà.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Trapé!
Escrius molt bé, em sembla excel·lent que hagis començat un blog. Espero animar-me algún dia jo també. :P

Sobre el que parles de la igualtat humana, és un afer exageradament complicat per la humanitat. Per molta intel·ligència superior a la resta d'animals, seguim sent-ho. Els nostres instints básics són els mateixos des de sempre, i la llei del més fort és un d'aquest.
Per moltes ànsies d'unió i pau que tingui tota la humanitat, sempre hi haurà algú que al veure que pot ser superior als altres no despreciarà aquesta oportunitat. Per qué? doncs perque senzillament, som tots humans.

Segueix així ;)

VIRGÍNIA dijo...

Hola, tu en la teva línia. No deixes de sorprendre'm. Endavant amb el pensament i la reflexió.
Seguim per aquesta línia.
Petons!